Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Erdem Baydeniz
Erdem Baydeniz
Dr.
AYDIN ADNAN MENDERES UNIVERSITY
Yayın
13
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
3
13
Yayın
5
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0003-1003-0521
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Turizm Yönetimi
Kurum
AYDIN ADNAN MENDERES UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Teknoloji Kabul Modeli Bağlamında Öğrencilerin Davranışsal Niyetine Etki Eden Etmenlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1229515
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
285
0
ATIF
2
FAVORİ
285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hizmet Kalitesinin Önem Performans Analizi İle Ölçülmesi: Afyonkarahisar İli Beş Yıldızlı Termal Otel Örneği
Yazarlar:
Asuman Pekyaman
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.684536
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1157
2
ATIF
1
FAVORİ
1157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ege Bölgesi’nde Coğrafi İşaret Tesciline Sahip Gastronomik Ürünlerin Tescil Belgesi Kullanım Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
İmran Kazan
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1089969
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1154
2
ATIF
1
FAVORİ
1154
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OTANTİKLİK ALGISI MÜŞTERİ TATMİNİ VE DESTİNASYON İMAJININ DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: İZMİR BİRGİ TARİHİ KENTİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Berkan Başar
,
Üzeyir Kement
,
Seden Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusosbil.1191833
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
462
0
ATIF
1
FAVORİ
462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Customer Mistreatment of Local Restaurants in the Context of Gastronomy Tourism
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Istanbul Business Research
DOI: 10.26650/ibr.2023.52.1223828
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
156
0
FAVORİ
156
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Müze İmajı ve Ziyaretçi Memnuniyetinin Davranışsal Niyete Etkisi: Afyonkarahisar Örneği
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Huseyin Pamukcu
,
Canan Tanrısever
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.1255903
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
296
0
FAVORİ
296
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Teknoloji Kabul Modeli Bağlamında Öğrencilerin Davranışsal Niyetine Etki Eden Etmenlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1229515
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
285
2
FAVORİ
285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarından Türk Lokumu ve Afyon Kaymağının Afyonkarahisar İçin Önemi
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turkish Academic Research Review
DOI: 10.30622/tarr.1219696
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
334
0
FAVORİ
334
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Akıllı Şehir ve Akıllı Turizm İçin Blockchain Teknolojisinin Kullanımı
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
360
0
FAVORİ
360
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEREL MUTFAK ALGISI GASTRO AKTİVİTE VE GASTRO DENEYİMİN DESTİNASYON MARKA İMAJINA ETKİSİ: AFYONKARAHİSAR ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Leyla Kılıcı
,
Sabri Çelik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
689
0
FAVORİ
689
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Destination Satisfaction and Place Attachment on Behavioral Intention: The Case of Seferihisar
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Leyla Kılıcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Istanbul Management Journal
DOI: 10.26650/imj.2022.93.004
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
159
0
FAVORİ
159
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OTANTİKLİK ALGISI MÜŞTERİ TATMİNİ VE DESTİNASYON İMAJININ DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: İZMİR BİRGİ TARİHİ KENTİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Berkan Başar
,
Üzeyir Kement
,
Seden Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusosbil.1191833
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
462
1
FAVORİ
462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ege Bölgesi’nde Coğrafi İşaret Tesciline Sahip Gastronomik Ürünlerin Tescil Belgesi Kullanım Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
İmran Kazan
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1089969
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1154
1
FAVORİ
1154
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarının Disiplinlerarası Çalışmalara Konu Edilirliğinin İncelenmesi: Ebru Sanatı Örneği
Yazarlar:
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.999997
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
862
0
FAVORİ
862
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Algılanan hizmet kalitesinin müşteri sadakati ve tekrar ziyaret etme niyetine etkisi: Somut olmayan kültürel miras unsuru olan Türk kahvesi örneği
Yazarlar:
Berkan Başar
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1035284
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
562
0
FAVORİ
562
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hizmet Kalitesinin Önem Performans Analizi İle Ölçülmesi: Afyonkarahisar İli Beş Yıldızlı Termal Otel Örneği
Yazarlar:
Asuman Pekyaman
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.684536
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1157
1
FAVORİ
1157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL YEMEKLERİN YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE SUNUM DÜZEYİ: TÜRKİYE’DEKİ SAKİN ŞEHİRLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
Asilhan Semih Mutlu
,
Hülya Mutlu
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
810
0
FAVORİ
810
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Istanbul Business Research
Istanbul Management Journal
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Turkish Academic Research Review
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Müze İmajı ve Ziyaretçi Memnuniyetinin Davranışsal Niyete Etkisi: Afyonkarahisar Örneği
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Huseyin Pamukcu
,
Canan Tanrısever
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.1255903
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
296
1
ATIF
0
FAVORİ
296
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ege Bölgesi’nde Coğrafi İşaret Tesciline Sahip Gastronomik Ürünlerin Tescil Belgesi Kullanım Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
İmran Kazan
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1089969
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1154
2
ATIF
1
FAVORİ
1154
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hizmet Kalitesinin Önem Performans Analizi İle Ölçülmesi: Afyonkarahisar İli Beş Yıldızlı Termal Otel Örneği
Yazarlar:
Asuman Pekyaman
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.684536
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1157
2
ATIF
1
FAVORİ
1157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat