Semih Ötleş profil resmi
Semih Ötleş Prof. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 5
7 Yayın
0 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Hazal Özyurt , Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 940

2

1

940

İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1260

3

1

1260

0

1

497

Yayınlar

Geleceğin Alternatif Protein Kaynakları: Bitkiler
DOI: 10.29130/dubited.1215815
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 520

0

520

0

484

1

497

0

809

İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1260

1

1260

FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Hazal Özyurt , Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 940

1

940

Yayınlar

İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1260

3

1

1260

FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Hazal Özyurt , Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 940

2

1

940

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.