Yasemin Şahan profil resmi
Yasemin Şahan Prof. Dr. Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 11 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 5
11 Yayın
8 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

342

0

549

0

1769

0

971

0

5724

Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar: Ömer Şerif Aydın, Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505505
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4227

0

4227

ORGANİK VE KONVANSİYONEL OLARAK ÜRETİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARININ BAZI FENOLİK İÇERİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Yasemin Şahan , Güler Çelik, Esra Doğangün
DOI: 10.17482/uumfd.372458
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1202

0

1202

Yenilebilir Yabani Bitki Gundelia tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Merve Konak, Merve Ateş, Yasemin Şahan
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3294

0

3294

Yayınlar

3

0

1769

3

0

5724

Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar: Ömer Şerif Aydın, Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505505
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4227

5

0

4227

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.